Черна Гора ни препъна!

E не е верно!

Това е първият ми пост на футболна тема и то само защото съм силно афектиран.

Гледах първото полувреме на мача с приятели и много се зарадвах като отбелязахме толкова ранен гол с толкова добра комбинация започната и завършена от Стилян Петров и си викам, ей са ще се прибера в къщи и ще напиша една похвална статия, как българите са блестяли, как един нов отбор нахъсан и тичащ беше излезнал на терена.

Обаче, като започна бате Бербо да се спъва и пада за фалове и дузпи вместо да си преодолее последния защитник започнах да се притеснявам.

Тръгнах си малко преди края на първото полувреме и в кварталната бензионостанция чух коментар по радио Дарик, че нашите едва ли не не можели да изнесат топката през втората половина, хората в бензиностанцията съвършено и не се интересуваха от мача, ей така между другото подхвърлиха, че май резултата бил равен.

Как равен бе! Нали им вкарахме толкова рано, пък и тия да не са Германия, това е първият им официален мач!

Прибирам се в нас, и сестра ми се смее - дузпа и ни повели! Е не, не е истина! Не може!

Тъкмо сядам да блогвам бесен и сестра ми влиза още по-весела, изравнили сме след гол в продължението на талинтливото момче от школата на "Славия" - Благой Георгиев, хубава работа ама балканска, Благо се бил съблякъл и си спечелил жълт картон!

Аз още не можех да асоциирам кой точно вкарал - Благо или Валери Божинов и очаквах на потника да "грее" и лика на някое чалго торпедо, но май Благо не ходи с мацки от тоя бизнес няма значение.

Значение има че се препънахме още на старта, при това в супер лесен съперник, пълен дебютант. Значение има че Бербо цяло лято само се разхожда по терените и си мисли за мачовете с Манчестър и дори като вече е продаден продължава да си се разхожда, вярно звезда е ама не може да си позволи да играе вяло, не му прави чест най-малкото, Стоичков можеше да псува обаче играеше всеки мач на максимум.

Спомням си едни негови думи от световното във Франция... нищо не играеш Звезделине, ех Звезделине...

Звезделинчовци стегайте се, че срамота да се мъчим с тия черногорски аматьори!

Снимка Βpost


Posted in Етикети: , |

5 коментара:

  1. Bla Says:

    Не се ядосвай за глупости. Родният футбол е вмирисана цаца.

  2. petervanev Says:

    Както току що написах при Мартин - "Българските фенове сме мазохисти". Ама няма да се откажа да ги гледам тези лигльовци...

  3. petervanev Says:

    Объркал съм се какво къде пише...Сорка :) В блога на Емин съм писал като си мисля, че е твоят...бахти ...

  4. MARFI Says:

    Няма грижи, да не би да си приличат по дизайн ?

  5. petervanev Says:

    Не, :), обаче писахте по сходни теми и затова...