Нови забрани за престой и паркиране

В сряда, четвъртък и петък заради отбелязването на празника на Българската полиция и посещението на премиера на Чехия Мирек Тополанек у нас се въвежда временна организация на движението в централната част на София, съобщиха от Столичната община.

В сряда от 13.00 ч. до 22.00 ч. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Аксаков" /между ул. "Георги Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий"/.

От 14.00 ч. в сряда до 10.00 ч. в петък се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Гурко" /между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Княз Александър Първи"/.

От 17.00 до 22.00 ч. в сряда се забранява паркирането и престоят по ул. "Кракра" /между ул. "Шипка" и ул. "Гурко"/.

От 7.00 ч. до 10.30 ч. в четвъртък се забранява престоят и паркирането по северната част на пл. "Александър Невски" /между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "В. Левски", като се закрива временно и базара за художествени произведения.

От 7.00 до 13.00 ч. се забранява престоят и паркирането и по ул. "Оборище"
/между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-ти август"/.

От 7.00 ч. до 11.00 ч. в четвъртък се забранява престоят и паркирането по ул. "Искър" /между ул. "Бачо Киро" и ул. "Веслец"/ и по ул. "Бачо Киро" /между ул. "Искър" и бул. "Княз Дондуков"/.

От 7.00 ч. до 21.00 ч. в четвъртък се забранява престоят и паркирането и по ул. "Будапеща" /между бул. "Княз Дондуков" и хотел "Арена ди Сердика"/.

От 7.00 до 9.30 ч. в петък се забранява престоят и паркирането и по ул. "Московска" /между ул. "11-ти август" и ул. "Г. С. Раковски"/.

Заради посрещането на чешкия премиер и парада на полицията по случай 128-та годишнина от създаването й в четвъртък от 9.00 до 13.00 ч. се забранява влизането в двете посоки на пътни превозни средства по ул. "Оборище" /между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-ти август"/.

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки в четвъртък от 18.30 ч. до 21.00 ч. по ул. "Будапеща" /между бул. "Княз Дондуков" и хотел "Арена ди Сердика"/.

По време на действието на забраните се закриват и паркингите "синя зона" и "служебен абонамент" в посочените зони.

Posted in Етикети: , |

0 коментара: