The last tech events for 2011

Краят на годината и сезонът на коледните партита неуморно наближават, затова и изтеглихме последното OpenCoffee с две седмици по-рано. Последната среща на софийския OpenCoffee клуб ще се проведе на 13-ти Декември, вторник от 19:00 в новото място за срещи и събития - клуб +това на ул. Марин Дринов 30.


Програмата е интересна, имаме и международно участие, Александра ще ни разкаже за VentureConnect.ro - инициатива, която среща предприемачи с инвеститори и макар че събитията са в Румъния - ей го къде е ;)

Светла Тодорова от 3Μ България ще ни говори за пътят от идеята през иновацията до пазара и как 3М непрестанно иновира и колко много техни продукти ползваме ежедневно без дори да се замисляме. И не, не говоря само за sticky notes.

След представянето на Светла ще направим нещо като годишен отчет и ще съберем предложения за развитие през новата година, така че заповядайте!

На 17 декември, събота от 10:30 отново в +това българската Digital Spaces Living Lab ще направи последното си събитие за годината. Фокусът ще е върху location based услугите, а участниците ще сме ние от favit, гръцките партньори на лабораторията от солунския Институт по Информатика и Телематика, които ще ни разкажат за приложението си Clusttour, Astea Solutions с Broadcastr, която може да свалите и изпробвате още сега и неуморните Imagga. След сериозната част, то се знае ще има сладки и вино :)

Очакваме ви!

Posted in Етикети: , , , |

0 коментара: