How to Web 2011

В красивия Букурещ в рамките на два дни за втора поредна година ще се проведе изключително силната уеб конференция - How to Web


В момента остава точно една седмица до изтичането на very early bird билета (150 евро*) така, че побързай! Ако пък все още си студент, цената до последния ден ще си остане 60 евра, което си е направо без пари предвид лекторите и networking-a, които предлага събитието.

Събитието ще има внушителните 35 лектора, измежду които се отличават имената на хора като Carlos Eduardo Espinal от SeedCamp (познат в България от участието си през зимата на Technology Innovation Summit Eastern Europe)

Бизнес акселераторът за европейски стартъпи SeedCamp току-що обяви увеличаването на капитала си с 2 милиона както и стратегическо партньорство с 500 StartUps на Dave McLure и AngelList (прочети новината в TC) Карлос определено ще е човекът to stalk :)

Друг интересен представител на StartUP акселератор ще е Jon Bradford, директор на SpringBoard и основател на Ignite100, първата европейска програма за стартъпи с едномилионен бюджет.

Измежду гурутата от Adobe, Prezi, SoundCloud и др. ще има и лектори от региона, като например създателя на популярната у нас Kolektiva - Jeffrey Treichel, Константин Христов от favit** и др.

Списъкът наистина е дълъг, отдели малко време и го разгледай на сайта на конференцията.

Ако си блогър, конференцията ти харесва и искаш да помогнеш с популяризирането й, организаторите са приготвили доста примамлив пакет, награда за усилията ти:

- покана за конференцията
- журналистическа акредитация
- място сред event partners и благодарствен видео анонс на сайта на събитието

Струва си!

*с включен безплатен луксозен автобусен трансфер между София и Букурещ

**аз, Мартин Линков съм StartUP Ninja в favit

Posted in Етикети: , , |

0 коментара: