Концерти за Емо

Клуб Backstage организира редица благотворителни концерти, с участието на видни бърлгарски музиканти, а събраните пари ще отидат за лечението на Емил Харизанов - талантлив млад художник, нуждаещ се от сложна операция, за да възстанови двигателните функции на тялото си.

Be there, be supportive!

3 коментара:

  1. Анонимен Says:

    www.save-emo.org

    Първите две групи, които свириха благотворително в подкрепа на кампанията "Дай шанс на Емо" в столичния клуб Backstage, бяха PHUTURE SHOK и PANICAN WHYASKER. Освен, че беше истинско удоволствие за меломаните, концертът събра много хора, които са съпричастни и подкрепят Емо и родителите му в тяхната кауза за набиране на средства за лечение на младия художник, който през лятото на 2008 претърпя тежък инцидент.
    Сумата, набрана по време на концерта, е около 4500 лева!!!

    Кампанията продължава с пълна сила и през април, когато към нея се включват няколко от най-добрите групи тук. Следващата седмица е ред на бритпоп отличниците Остава и рокаджиите D_2, а до 30 април ще свирят още Акага, Графа, Skiller, Free Will Society, Mind Trips и Unlimited & Ruth.

    всеки четвъртък в клуб Backstagе/София/ от 21:00 часа!
    За повече информация виж "Събития".

  2. Анонимен Says:

    Даряване на пари чрез системата Paypal:

    http://www.kenarovart.com/help_emil.html


    Статистика за събраните смси от кампанията DMS през месец ЮНИ:

    http://dmsbg.com/news.php#80


    Изпратете дарителски SMS с текст "DMS Emo" на номер 17 777
    (за абонати на GLOBUL, Vivatel и M-tel)
    За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС

  3. Анонимен Says:

    Поредната благотворителна акция е клубният тур "С коктейл за Емо", който ще се проведе в 5 бара по морето: "Малката Текила" в Созопол, "Памперо" в къмпинг "Смокиня", "Баш бар" в "Градина", "Mood" в Лозенец, "Памперо" в Арапя. За кампанията е изготвено специално меню от фрешове и коктейли на промоционални цени. Сред участниците са MC TROLEY, Ambient Anarchist и Виктор Георгиев, Teamdream, Creative - Калин Върбанов и Боряна, UFOtv, DJ Marten и много други. Срещу 2 лв. желаещите да подкрепят каузата могат да участват и в благотворителна изложба. Тя ще бъде открита след 2 август в София. Всеки може са нарисува картина на избрана от него тема с осигурените от организаторите материали.