Pestcare.bg Affiliate Program

Веднага щом се запролети и в кооперацията, в която живеем плъзнаха едрите, черни хлебарки. С жена ми търсихме известно време фирма за унищожаване на вредители, докато не попаднахме на pestcare.bg и веднага ни спечелиха с гръмкото: "Работим 24 часа, 7 дни в седмицата"

Идеално, веднага насрочихме час за след работа. Хората се отзовоха, напръскаха, обясниха ни че ще е хубаво освен апартамента да третират и общите площи (мазета, стълби), както и че ще е добре да се повтори процедурата, за да унищожат и ларвите, които сега са били яйца. Докато пръскаха се заговорихме, споменаха за няколко материала от Енциклопедията им! (блог с информация за унищоването на всякакви гадинки) както и че имат онлайн магазин и Афилиейт програма!

Wow, - колко място за иновация имало в бизнеса с хлебарки и гризачи!
Разгледах условията и ги намирам за доста примамливи:

При натрупани 50 лв. комисионната се изплаща по банков път - шапка на тояга! Пълните условия на програмата са тук.
Регистрацията е светкавична, а от pestcare са приготвили богат асортимент от динамични и статични банери, линкове, бутони, включително и електронни книги! с които да помогнат на афилиейт партньорите си да реализират повече продажби/комисионни.

Ако имате или поддържате сайт, форум, блог, wiki в което банери и линкове на подобна тематика ще имат успех си заслужава да опитате и този канал за монетизация. Ще се радвам да споделите впечатления после.

 

Posted in Етикети: , |

0 коментара: