Не бъди passe, ела на TISEE!

TISEE - Technology Innovation Summit Eastern Europe е безспорно най-яката технологична конференция, на която би могъл да участваш тази година, точка.



Ползвам "участваш", а не "присъстваш", защото организаторите от NEVEQ са предвидили страхотни интерактивни панели, където ще можеш не само да слушаш, но и да задаваш въпроси към хора като Scott Shapiro от facebook, а и дори да определиш изхода от популярния вот в състезанието за StartUp-и "Entrepreneur X Factor".

Билетът от 50 лв. е нищо в сравнение с възможността да се запознаеш с Sean Park от Betfair & Anthemis Group, както с един от партньорите в SeedCamp - Carlos Eduardo Espinal, а защо не и да спечелиш билетче за следващия SeedCamp?

Отделно за хората, които са били на тазгодишния TEDx ще е интересно да проследят панела за бъдещето на онлайн услугите, модериран от един от най-вдъхновящите говорители на събитието - Steve Keil.

На колегите пък от разпадналия се aplus със сигурност ще им е интересно журирането на Lazarus, който премина в редиците на IBM.

Така че не се мотай, а ела в четвъртък, в зала "Rainbow Plaza". Струва си!

Posted in Етикети: , |

0 коментара: