Отзиви от срещата на ИТ бранша

Човекът с черната риза на снимката е Мартин от Interactive-Share.com, виновникът за организирането и провеждането на "Неформална среща на интернет бранша" в клуб "Наргиле", за която си инициатива искрено му благодаря още веднъж.


Снимката биде качена удивително бързо на сайта на perfekten.com, въпреки че момичетата от Перфектен почти затвoриха заведението, направиха и едно действително перфектно отразяване на партито. Затова и обичам интернет като медия, всичко се случва на момента, събитието още не е свърщило, а вече има коментари по него в мрежата.

Срещата бе отразена светкавично и от Димитър Аврамов - изпълнителен директор (CEO) на една по-различна и по социално-отговорна хостинг компания - Fcolor.bg, коментарът му за срещата и 10 ценни препоръки относно развитието и поддържането на успешен и авторитетен блог може да прочетете в блога на Fcolor за добри сайтове.

За първи път присъствам на такова събиране и съм очарован от харизматичността и положителната енергия, която струеше от всички присъстващи. "Наргиле" се оказа тясно не само във физически но и в ноетичен смисъл, толкова хора, идеи, мнения коментари, за толкова кратко време...

За мен бе изключителна чест да се запозная с управителя на Fcolor.bg - човек пълен с идеи и креативност. Най-много ми допадна идеологията му, която напълно споделям, че днес качественото съдържание е изключително важно и ценно, качественото съдържание привлича потребители, прави и продажби.

Със управителят на Web Gravity - Христо Георгиев и друг член от екипа на Fcolor - Александър Аврамов пък имах рядката възможност да споделя възгледите си, че бъдещето лежи в продуктите на нулата. Тоест безплатни продукти предлагани на потребителите с възможности за добавяне на платени "екстри" и допълнителни фунцкии, но вярно, за да правиш бизнеса на нулата, трябва да имаш доста нули и десетични запетай в бюджета си.

За мен срещата приключва чак сега, в 3:00 тъй като след "Наргиле" с Александър, Стан и Явор от Свежо и чаровните момичета от MediaBasket.eu затворихме и близкото заведение - "ДОБРО", след като часа наближи един, като най-трезвен член на компанията откарах гореспоменатите дами и Васко по местообиталищата им, пък аз доволен се прибрах с такси и имах шанса да проследя първите отзиви и коментари за събитието, които и ме тласнаха към списването на тази статия.

Надявам се а в бъдеще подобни срещи да станат традиция.

Posted in Етикети: , , |

5 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Ти са да не мечтаеш Рая от MediaBASKET да те закара до Рая, а? Признай си! :P

  2. Polly Says:

    Марф, подстрижи се батко и обръсни мустака, моля ти се. къде къде по-добре ти беше преди

  3. Грави Says:

    Ех, браво на вас, много до късно сте го откарали, явно сме пропуснали най-интересното.... Хайде другия път повече. Разговорите наистина бяха интересни и смислени. Новите контакти, които направихме - също. Чакаме другото събитие...

  4. MARFI Says:

    Поли, вчера имах малко време и се избръснах, а косата по-натам.

    Хамелеон... няма да те удостоя с коментар засега.

  5. Анонимен Says:

    Ти пък, не чакам коментар, бъзиках се, заеби ;)